Politika Privatnosti

SVESNI SMO DA VAM JE PRIVATNOST BITNA ZATO POGLEDAJTE KAKO JE ČUVAMO

Ova politika privatnosti uređuju način na koji Specijalna bolnica za urologiju UroAdria prikuplja, održava, koristi, i objavljuje informacije prikupljene od korisnika preko web sajta www.uroadria.com. Ova politika privatnosti se odnosi na web sajt i sve proizvode i usluge koje nudimo na društvenim mrežama.

Lični podaci korisnika websajta

Lične podatke korisnika prikupljamo na različite načine. Putem forme za prijavu na ebook i konsultacije, kao i putem opcija na društvenim mrežama. Od ličnih podataka korisnicima se traži da ostave ime, telefonski broj i email adresu. Ovo je opciona odluka, jer niko od korisnika nije u obavezi da ostavi svoje podatke već to radi isključivo svojom voljom. Svako može da odbije da ostavi svoje podatke, ali u tom slučaju će biti uskraćen za određeni sadržaj ili informaciju sa websajta.

Ne-lični podaci u cilju unapređenja usluga

Pored ličnih podataka, prikupljamo i podatke koji se odnose na interakciju sa websajtom. To se odnosi na web pretraživač putem koga je korisnik posetio websajt, marku uređaja, tip provajdera i slične informacije.

Kako čuvamo vaše podatke?

Podatke o ličnosti prikupljamo i čuvamo u okviru email liste (baze podataka) putem email softvera (email marketing i marketing automatizacija) koji su svoje poslovanje prilagodili GDPR regulativi.

Vaše podatke ne delimo ni sa kim, ne trgujemo sa njima, niti iste iznajmljujemo.

Možemo da koristimo e-mail za slanje informacija o novinama na web sajtu (vesti o novom blogu, informacije o novim ponudama i slično). Ako u bilo kom trenutku korisnik želi da se odjavi od prijema ovakvih e-poruka, postoji mogućnost odjave na dnu svakog e-maila koji pošaljemo.

Prava Korisnika

U skladu sa GDPR regulativom Korisnik ima pravo:

  • da se u svakom trenutku odjavi sa email liste,
  • da zatraži da pogleda koji su njegovi podaci sačuvani u našoj bazi podataka,
  • da zatraži da bude zaboravljen (da se izbrišu svi njegovi podaci iz naše baze podataka).

Promene u politici privatnosti

Specijalna bolnica za urologiju UroAdria ima diskreciono pravo da ažurira ovu politiku privatnosti u bilo koje vreme. Kada to učini, biće revidiran ažurirani datum na dnu ove stranice i poslati Vam na e-mail. Preporučujemo korisnicima da s vremena na vreme provere ovu stranicu za bilo kakve promene, da ostanu informisani o tome na koji način štitimo lične podatke koje prikupimo. Saglasni ste i prihvatate da je Vaša odgovornost da pregledate ovu politiku privatnosti periodično i postanete svesni modifikacija.

Vaše prihvatanje ovih uslova

Korišćenjem ovog sajta, prihvatate ovu politiku. Ako se ne slažete sa ovom politikom, molim Vas da ne koristite naš sajt. Korišćenje sajta nakon objavljivanja promena u ovoj politici će se smatrati kao Vaše prihvatanje tih promena.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa ovom politikom privatnosti, prakse sajta ili Vašom interakcijom sa ovim sajtom, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: office@uroadria.com  Ovaj dokument je poslednji put ažuriran 6. septembra 2021.